Det nye fashion website er netop åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nyeste mode website åbnede dørerne i Danmark. Navnet på butikken får du om lidt – men vi skal først lige se på hvad der gør denne side mere spændende, sammenlignet med de mange andre muligheder der eksisterer på nettet.

Hvad er det der gør denne modeside være mere speciel end de andre?

Det er faktisk simpelt nok: Frem for at det er nødvendigt at se på alle de mange sider kan man slippe af sted med blot at kigge på modejagten.dk – her bliver alt samlet, så du kun skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

Modejagten.dk har været så snu at samle alle varer fra de største modesites, blandt andet Stylepit, Boozt, Zalando samt mange flere. Det gør at du sparer tid, og kan finde alt som du står og mangler et sted, i stedet for at skulle at surfe rundt på flere forskellige sider.

Køber man så direkte hos ModeJagten?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve fashion siderne som står for den del. Det smarte som ModeJagten.dk i stedet står for er, at få samlet alle disse utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle sko og tøj. Du skal bare klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du videresendt direkte over til varen hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man lære mere om det her formidable mode website?

Godt du spørger – for Modejagten.dk er også virkelig aktive på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeJagten eller Modejagten.dk.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med stifterne af siden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, give ris/ros eller lignende, så skal du bare bevæge dig over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har skabt siden. Nyt: Nu kan du også finde et lignende modesite i Sverige. Se det her. Det samme er gældende i NO – se det her.

Lad os høre alle dine kommentarer i felterne herunder!