Konge af internettet – Kan man overhovedet være det?

Det er ikke første gang man har hørt dette spørgsmål. Her vil jeg min forklaring på dette spørgsmål – men lad os først lige have styr på fakta.

Hvem vælger kongen af internettet?

Vi kan vel alle være helt enige om at valget tages af vores befolkning. Det fungerer ikke helt som de almindelige royale hvor det går i arv. For at være sikker på at det er kongen af internettet der bliver valgt er der en konkurrence som er opstået der handler om hvem hvem der opnår førstepladsen.

Hvad er dog det her for en konkurrence?

Muligvis ikke den mest typiske slags konkurrence, men udfordringen er ikke mindst modtaget, og nu skal den rigtige konge findes. Udfordringen er taget op – og jeg giver ikke op før jeg har fået succes.

Hvad er stillingen på konkurrencen nu?

Lige nu er der en midlertidig tronejer som gerne meget snart skulle overdrage sin kongekrone til en ny hersker. Kongen har i alt for lang tid kunne læne sig tilbage og bare ladet alt komme til ham – og det skal der sættes en stopper for.

Hvor længe går der før du vil overtage tronen som konge?

Det er et super godt spørgsmål og det er vildt svært at svare på. Men lad mig uddybe sådan her: Det tog mig ikke lang tid at komme på tæt på den nuværende konge, og lige nu er jeg placeret som nr. 2. Og kan det klares med den mindre indsats som det er tilfældet – så kan der ikke gå længe.

Hvordan kan man være med?

Det er meget nemt. Vil du hjælpe mig kan du dele denne nyhed på sociale medier som Google+, Twitter og Facebook, og derudover lave links til dette indlæg så andre også kan se det. Vil du gøre dette sender jeg masser af karma din vej.